Biocom cukorbetegség

Biocom Reg-Enor C-vitamin oldat 500ml

Hatóanyag táblázat A maga nemében egyedülálló termék célzott, eseti használatra.

biocom cukorbetegség

Olyan gyógynövények és tápanyagok keveréke, mely segíti a szervezetben fenntartani az egészséges vércukorszintet, valamint gátolhatja a cukorbetegség kialakulását is. Kialakult inzulinfüggõ cukorbetegség esetén is adható — kizárólag folyamatos vércukorszint ellenõrzés mellett.

Összetételébõl fakadóan igen sokrétû a hatása.

biocom cukorbetegség

Növényi összetevõi különös hatékonysággal távolítják el a szervezetbõl a felesleges cukrot, erõsítik a lépet és a hasnyálmirigyet, valamint inzulin-rezisztenciánál csökkentik annak szintjét. A legfontosabb hatóanyagai közé tartozik a fahéj, Gymnema Sylvestre, Banaba, keserû dinnye, és a guggul, króm-pikolinát, C-vitamin és E-vitamin.

biocom cukorbetegség

Szedése: Cukorbetegek csak folyamatos vércukorszint ellenõrzés, inzulinszint-mérés mellett használhatják! A vércukorszint csökkentõ hatás dózisfüggõ. Cukorbetegek számára rendkívül fontos az érhálózat védelme! Várandósok és kismamák, szoptatós anyukák nem alkalmazhatják.

biocom cukorbetegség

Napi 3 biocom cukorbetegség kapszula, étkezés közben. Szív- és érrendszeri betegek, valamint 18 év alattiak csak szakember kontrolljával szedhetik.

biocom cukorbetegség

Terheseknek és szoptató anyáknak a fogyasztása nem ajánlott. Detalii ale produsului.

biocom cukorbetegség

Fontos információk