Juhtúró cukorbetegeknek

Gasztrobloggerek cukorbetegeknek szánt receptjei versengtek | kopetorpcsana.hu

juhtúró cukorbetegeknek cukorbeteg központ mammut

Gasztrobloggerek cukorbetegeknek szánt receptjei versengtek Egészségmagazin Forrás: Weborvos A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett az érintettektől. Közönségkedvenc diabetikus receptek alapján készült ételeket kóstolt Erős Antónia a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tankonyháján.

Az egészséges táplálkozást népszerűsítő ételek receptjét a Tartsd a szintet! A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett a Facebook-oldal követőitől.

juhtúró cukorbetegeknek a fekete kömény cukorbetegség kezelésében

A legtöbb szavazatot gyűjtő bloggerek Juhtúró cukorbetegeknek Antóniától, az oldal védnökétől vehették át nyereményüket - a világ egyik legpontosabb vércukormérőjét. A cukorbetegeknek a Facebook-on online fórumot teremtő Tartsd a szintet! A beérkezett receptek alapján elkészíthető ételek szénhidrát- és energiatartalmát a Tartsd a szintet!

A versenyen részt vevő gasztrobloggerek a mostani díjkiosztón egy-egy olyan hazai gyártmányú vércukormérőt vehettek át a BGF egykori hallgatójától, Erős Antóniától, amelyek klinikai laboratóriumi mérési pontosságot tesznek lehetővé használóik számára, a fődíj pedig egy nagy értékű, konyhai eszközökre beváltható utalvány volt.

juhtúró cukorbetegeknek dcont trend vércukormérő e 1 hibakód

Fontos információk